Beelaertslaan Oosterbeek
De verbouwing van fase 2 is gereed; er is begonnen met fase 3, het realiseren van de woonruimte met keuken. Het betreft een omvangrijke verbouwing en uitbreiding van een vrijstaand woonhuis uit de jaren zestig van de vorige eeuw. Er is een nieuwe souterrain met verdieping erop bijgebouwd. Deze is met split-level verbonden met de begane grond.
naar het project
Op onze site kunnen 3D modellen van diverse projecten worden bekeken; het is dan mogelijk om in en om het model lopen. Hiervoor dient een plug-in te zijn geïnstalleerd op uw computer. De laatste versie is te downloaden op www.o2c.de. Het o2c object kan ook naar deze site geupload en in de o2c-Cloud bekeken worden.
Kamer van Camoës Arnhem
De verbouwing van een winkel tot een representatieve en multifunctionele kantoorruimte is gereed. De ruimte bevat naast een hoogwaardige technische infrastructuur oa een verlicht glas in lood plafond, stalen schuifwand met glas een meubelunit met keuken toiletgroep en lift.
naar het project
kamer van Camoës
Spoorwegstraat Arnhem
De ingrijpende interne verbouwing waarbij de woonruimte wordt verplaatst naar de hoogste etage is gereed. De 2 bovenste verdiepingen zijn geheel gestript en opnieuw ingedeeld. De woonkeuken staat via het trappenhuis in directe verbinding met de bovengelegen woonruimte.
naar het project

Verbouw woonhuis Spoorwegstraat
Verbouw woonhuis Beelaertslaan te Oosterbeek
Nieuwbouw woonhuis Helenastraat te Arnhem
De bouw van dit woonhuis inmiddels gereed.
Dit is een locatie met zogenoemde zelfbouw kavels.
naar het project
Nieuwbouw woonhuis aan de Bergerdensestraat te Huissen
Het woonhuis wordt gebouwd in het buitengebied van de gemeente Lingewaard en mogelijk door een bestemmingswijziging op grond van de regeling functieverandering

Het woonhuis is toekomstbestendig met wonen en slapen op de begane grond.
naar het project

Verbouwing villa te Vlijmen
Een ingrijpende verbouwing waarbij een doorlopende woonruimte is gemaakt met zithoek, woonkeuken ed. De open woonruimte is met grote glazen puien verbonden met terras en tuin. Er is een overdekt  terras met open haard ontworpen  om s’avonds van de laatste zon te genieten. Interieur, exterieur en tuin is tot een geheel gemaakt.
Het plan is samen met Han van Zwieten ontworpen
naar het project

Nieuwbouw kinderdagverblijf NANNIES te Oosterhout
Het technische uitwerken en verzorgen van de aanvraag omgevingsvergunning tbv de nieuwbouw van het kinderdagverblijf Nannies. 
Ontwerp Ad van Vuuren.
naar het project