Onze gebouwen worden op de wensen van onze opdrachtgever(s) toegesneden. Met passie worden deze vertaald naar pakkende ontwerpen met uitstraling. Zij laten een helder ruimtelijk concept zien met en een frisse, moderne sfeer met respect voor bestaande architectuur. Zowel de aandacht voor het ontwerp tot in het detail als de betrokkenheid bij de uitvoering is van de gebouwen af te lezen.

De interesse voor duurzaamheid zie je niet alleen terug in de kwaliteit van de ontwerpen in relatie tot de gebouwde omgeving maar ook in de materiaalkeuze, bouwkundige oplossingen en toe te passen installaties met betrekking tot een gezond binnenklimaat en energiezuinigheid.

Sluiter architectuur staat voor een aantrekkelijk ontwerp op maat, een zorgvuldige uitwerking van de bouwplannen en een bouwuitvoering van een hoog niveau.
Aanbouw keuken en badkamer Flierensestraat
nieuwbouw woonhuis deVang
Om de ontwerpen te visualiseren wordt gebruik gemaakt van 3D-modellen. www.o2c.de

Benieuwd naar een gerealiseerd project of naar ervaringen van opdrachtgevers: op verzoek maken we graag een afspraak om een project te bekijken.

Onze opdrachtgever wordt intensief en op persoonlijke wijze betrokken bij het gehele proces, van gezamenlijke ideevorming tot uiteindelijke realisatie van het gebouw.

Heeft u graag meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact op.

Ir. John Sluiter is ingeschreven in het Architectenregister en lid van het K.I.V.I